Шановні споживачі централізованого водопостачання та водовідведення!

 

              Висловлюємо щиру подяку усім свідомим здолбунівчанам, що незважаючи на буремні дні війни, продовжують оплату за спожиті комунальні послуги.

              Комунальне підприємство  «Здолбунівводоканал», як об’єкт критичної інфраструктури, продовжує безперервну роботу. Всі об’єкти та фахівці працюють в штатному режимі. Перебої у водопостачанні та водовідведенні відсутні.

             Введення воєнного стану не звільняє комунальне підприємство від узятих на себе зобов’язань та не знімає зі споживачів обов’язок оплати житлово-комунальних послуг.

             Здолбунівська міська рада робить усе можливе, щоб споживачі категорії бюджетні установи першочергово здійснювали своєчасний та повний розрахунок за водопостачання та водовідведення. Оскільки завдяки цим надходженням підприємство в змозі принаймні частково розрахуватися за спожиті енергоносії. Однак таких надходжень не достатньо.

Здолбунівська міська рада та адміністрація КП «Здолбунівводоканал» змушені звернутися до Вас з проханням не припиняти здійснювати оплату за спожиті послуги та гасити заборгованість за минулі періоди.

На превеликий жаль, без оплати комунальних платежів, підприємство що забезпечує життєдіяльність громади, не зможе функціонувати.

 

Дякуємо за розуміння!